Logo van Fatoshirt.be
Wie zijn wij

Original Hoboken Streetwear - 100% unieke en Belgische Funky slow fashion T-shirts

Fatoshirt - original t-shirt Design

Origineel, Homemade en Belgisch.

Fatoshirt is de online T-shirt store van muzikant/grafisch ontwerper Peter Seghers alias Kanditskie. Alle designs zijn door mezelf ontworpen en 100% uniek en exclusief voor Fatoshirt.be. Ik bedruk en verzend vanuit mijn eigen atelier te Hoboken. Regelmatig worden er nieuwe designs toegevoegd aan de collectie.

Hoe werkt het?

Omdat Fatoshirt een kleinschalige onderneming is en we slechts een beperkte stock houden, werken we dan ook volgens het "print on demand" principe. Eenvoudig gezegd, u besteld - wij beginnen eraan! Wanneer u een bestelling plaatst, gaan ik direct voor u aan de slag. Ofwel ligt de T-shirt met het door u gekozen design al klaar voor verzending of anders wordt het shirt onmiddellijk en met de meeste zorg bedrukt en verzonden binnen de kortst mogelijke tijd.

Wanneer een artikel niet onmiddellijk leverbaar is wordt u verwittigd en wordt een eventueel alternatief aangeboden. Onze voornaamste zorg is dat u tevreden bent met een Fatoshirt! 


Gaat er toch iets verkeerd (verkeerde maat, verkeerde kleur ...) geen probleem. Neem gerust contact op met ons en mail naar info@fatoshirt.

Fatoshirt - original t-shirt Design

Als eerste op de hoogte van de nieuwe collectie?

(en regelmatig kortingen ontvangen!)

 
 
 
 
SiteLock

Find us on