Logo van Fatoshirt.be
algemene gegevens

Algemene gegevens


Studio Kanditskie

Fodderiestraat 54

2660 Hoboken

info@fatoshirt.be

tel. +32 (0) 477 08 05 27

BE0700.174.605

RPR AntwerpenDe e-commerce website van Studio Kanditskie, een eenmanszaak  te Fodderiestraat 54, 2660 Hoboken, BTW BE 0700.174.605, RPR Antwerpen, (hierna ’FATOSHIRT’) biedt haar klanten de mogelijkheid om de producten uit haar webwinkel online aan te kopen.

Onderstaande Algemene Voorwaarden ("Voorwaarden") zijn van toepassing op elke bestelling die geplaatst wordt door een bezoeker van deze e-commerce website (“Klant”). Bij het plaatsen van een bestelling via de webwinkel van FATOSHIRT aanvaardt de Klant deze Voorwaarden, waarmee hij instemt met de toepasselijkheid van deze Voorwaarden, met uitsluiting van alle andere voorwaarden. Bijkomende voorwaarden van de Klant worden uitgesloten, behoudens wanneer deze voorafgaandelijk, schriftelijk en uitdrukkelijk door FATOSHIRT aanvaard zijn.

AANBOD

Ondanks het feit dat de online catalogus en de e-commerce website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden samengesteld, is het toch mogelijk dat de aangeboden informatie onvolledig is, materiële fouten bevat, of niet up-to-date is. Kennelijke vergissingen of fouten in het aanbod binden FATOSHIRT niet. FATOSHIRT is wat de juistheid en volledigheid van de aangeboden informatie slechts gehouden tot een middelenverbintenis.

Wanneer de Klant specifieke vragen heeft over bv. maten, kleur, beschikbaarheid, leveringstermijn of leveringswijze, verzoeken wij de Klant om vooraf contact op te nemen met ons.


Het aanbod geldt steeds zolang de voorraad strekt en kan te allen tijde worden aangepast of ingetrokken door FATOSHIRT.  FATOSHIRT kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet beschikbaar zijn van een product. Indien een aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft of onder voorwaarden geschiedt, wordt dit nadrukkelijk in het aanbod vermeld


LEVERING

FATOSHIRT levert enkel in België.

Producten worden ten laatste 2 weekdagen na je bestelling verzonden, indien deze in voorraad zijn. 

FATOSHIRT kan niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele vertraging bij de bezorger.

KOSTEN VERBONDEN AAN DE LEVERING

België

  • €7 wanneer je voor minder dan €65 bestelt
  • de verzendkosten zijn gratis wanneer je voor €65 of meer bestelt